Tarih: 18.04.2024

Asansör Kat Yetkilendirme Sistemi

25.09.2019
Asansör kat yetkilendirme sistemi ile personelin,ziyaretçilerin gerek asansör çağırma yetkisi gerekse katlara çıkma yetkisini vermek asansör kontrol sistemi ile mümkündür. Öncelikle asansörün makina dairesine veya uygun alana kontrol paneli monte edilir 10 duraklı asansörlere bir adet panel yeterli olacaktır asansörünüz 10 duraktan fazla ise iki adet panel birbirlerine entegre olacak şekilde montajlanır. Asansör kat yetkilendirme sistemi daha sonra kat butonlarının olduğu bölüme kart okuyucu takılır yazılım bilgisayara kurulduktan sonra istenilen kart'a istenilen kat yetkisi ve sınırlandırılması verilerek sistemin çalışması sağlanır.

Troyy Kontrol kurulumun gerçekleşmesi sonrasında takip etmek ve bilgi almak adına asansör kat yetkilendirme sistemi dahilinde rapor alınabilir. Asansör kart sistemini kat yetkilendirmeden ayıran tek özellik bu sistemde yetkisi olan kişiler asansörü kullanmakta yetkisi olmayanlar ise kullanamamaktadır ekstra kat yetkilendirme sistemde mevcut değildir.

Asansör kat yetkilendirme sistemi personel ve asansörü kullanan çalışanlar dışında ziyaretçiler için kontrol panelinden misafir için asansör kartı tanımlaması yapılır ve ziyaretçilerin hangi katlara çıkacağı yetkilendirilerek geçiş kontrol sistemi güvenlik açığı kalmayacak şekilde kullanılmaya başlanır. Asansör kart sistemi fiyatları konusunda Troyy Bilişim yetkin ve tecrübeli kadrosu ile hizmet vermektedir.

Sizlerde Asansör kat yetkilendirmesi sistemi Ankara ile ilgili detaylı bilgi almak için Troyy Kontrol ile iletişime geçebilirsiniz.