Tarih: 20.04.2024

Güvenlik Sistemleri

09.11.2019
Güvenlik Sistemleri denilince akla ilk olarak gelen güvenlik kamera sistemleri günümüzün en büyük sorunlarından olan hırsızlık,maddi ve manevi hasarlar gibi olumsuzlukların önüne geçmek için temel ihtiyaç haline gelmiştir. Güvenlik kamera sistemleri kullanım alanına,ihtiyaca ve isteğe göre çeşitlilik göstermektedir.

Kamera çözünürlüğü tercih esnasında özen gösterilmesi gereken bir diğer husustur.Çözünürlüğü ve görüntü kalitesi maksimum düzeyde olması isteniliyorsa kamera sistemleri nde genellikle tercih edilen IP CCTV Sistemidir. Analog CCTV Sistemi de güvenlik görüntüsünü izlemekte ve kaydetmekte oldukça başarılı bir sistemdir. Troyy Bilişimin sunduğu güvenlik sistemleri arasında yer alan güvenlik kamera sistemleri ankara montajı tamamlandıktan sonra telefon,bilgisayar ve tabletlerden ofisinizi,fabrikanızı,evinizi kısacası sistemin kurulu olduğu alanı uzaktan anlık ve geçmişe dönük izleme fırsatı sunmaktadır.

Güvenlik Sistemleri tercihinde öncelikle yapmanız gereken güvenlik kamera sistemi nin kurulum alanını kararlaştırmaktır.Kamera iç ve dış ortamda çalışacak sistemler olarak ayrılmıştır. Hava şartlarından ve olası fiziki müdahaleden en az zarar görecek sistemler daha çok dış ortama uygun kamera sistemidir. Buna örnek verecek olursak ip kamera sistemi için kamerayı koruma altına alacak damu hafızalı kutular tercih edilmelidir.

Güvenlik sistemleri Ankara da tecrübeli ve yetkin teknik ekibi ile Troyy Kontrol kurulum öncesi keşif,sistem kurulumun eksiksiz tamamlanması,sonrasında verdiği teknik destek ve hizmet ile Kamera Sistemleri Ankarada tercih edilen marka haline gelmiştir.