Tarih: 19.04.2024

Geçiş Kontrol Sistemleri

30.11.2019
Geçiş Kontrol Sistemleri başta parmak izi okuyucu, kart okuyucu terminali, yüz tanıma sistemleri ve geçiş kontrol panelleri olmak üzere birçok ürün kalemi ile gerçekleştirilmektedir. Personel geçiş sistemleri amacı belirli bir noktadan geçiş yapan kişilerin giriş çıkışlarını yetkilendirmekte ve ayrıca terminallere entegre edilerek kullanılacak olan personel takip yazılımı ile yani pdks yapmaktır. Geçiş kontrol sistemi bu kadarla kalmayıp otopark geçiş kontrol sistemleri ile araç yetkilendirme ve giriş-çıkış takibi gerçekleştirmektedir.

Geçiş Kontrol Sistemleri ile entegre edilecek pek çok geçiş kontrol cihazı bulunmaktadır. Hangi sistem için ne tür cihaz kullanılır gelin birlikte inceliyelim. Eğer personel takipi yapacaksanız öncellikle tercih edilen parmak izi okuyucudur. Kart okuyucu, yüz tanıma sistemi ve iris tanıma sistemi de personel takibinde kullanılan terminallerdir. Kapı geçiş kontrol sistemleri olarakda adlandırılan personel ve ziyaretçi bazlı yetkilendirme ve takip sistemi için ise kart okuyucu ve parmak izi terminalleri en çok rağbet gören cihazlardır. Geçiş ve kontrol yetkisinin engelleyici özelliğinin  olmasını istiyorsanız turnikeli geçiş sistemleri kullanmak en doğru tercih olacaktır. Tabi bu sistemin doğru ve faydalı kullanımı için geçiş kontrol sistemi alanında tecrübeli firmalar tarafından geçiş kontrol sistemleri keşfi yapılmalıdır. Kartlı geçiş sistemi Ankara ile tercih edeceğiniz sistem çalışma alanınızı ve personellerinizi kontrol etmeniz sizlerin yararına olacaktır

Geçiş Kontrol Sistemleri Ankara ile ilgili detaylı bilgi almak için Troyy Kontrol iletişim bilgilerinden bizlere ulaşabilirsiniz.