Tarih: 19.04.2024

Parmak İzi Okuyucu

17.01.2020
Parmak izi okuyucu sektör farkı gözetmeksizin tüm kuruluşlarda hatta devlet kurumlarında personel takip sistemi ve geçiş kontrol sistemleri bünyesinde talep görmektedir. Parmak izi cihazı personelin parmak izi tanıma işlemini yaparak kişiye özgü olan parmak izini hafızasına kaydeder. Daha sonra mesai başlamadan önce ya da sonra  parmak izi okuma işlemini gerçekleştirerek çalışanın işe giriş ve çıkış saatlerini parmak izi okuyucu cihazından alarak harici çalışan parmak izi okuyucu programına aktarmaktadır.

Gelişen ve büyüyen iş dünyasında Troyy Kontrol son yıllarda yoğun talep gören sistem olan parmak izi okuyucu hizmetini profesyonel ekibi ile gerçekleşirmektedir.

Parmak izi okuyucu özellikle çalışan sayısının fazla olduğu kurum ve kuruluşlarda personelin işe giriş ve çıkış saatlerini göstererek işveren ve yöneticilerin üzerindeki iş yükünü hafifletmektedir. Ayrıca kontrollü geçiş sistemi adınada iş yerinin güvenliğini sağlamaktadır. Parmak izi okuyucu sağladığı faydalar göz önünde bulundurulduğunda yoğun şekilde tercih edilmesi şaşırtıcı olmayacaktır. Parmak izi cihazı fiyatı araştırmalarınızı sağlıklı biçimde yapmanız için çalışacağınız firmanın referanslarına göz atmalısınız.

Sizlerde işletmelerinize parmak izi okuyucu yaptırmak istiyorsanız iletişim bilgilerinden tarafımıza ulaşabilirsiniz.