Tarih: 28.03.2024

Yemekhane Sistemleri-Yemekhane Turnike Sistemleri Ankara

01.06.2016
Yemekhane Sistemleri - Yemekhane Turnike Sistemi Nedir ?
Yemekhane geçiş ve kontrol sistemi; özel sektör veya kamu kuruluşlarında bulunan yemekhane geçiş noktalarına kurulan turnike sisteminin üzerinde bulunan kartlı veya parmak izi gibi cihazları kullanarak, ücretli veya ücretsiz yemekhane geçişlerinin eşit ve adaletli bir şekilde düzeni sağlamaktadır.

Her insan günlük yaşantısında  yemek yeme zorunluluğunu hissetmektedir. Ancak toplu yaşam alanlarında bu faliyetin bir düzen içinde yürütülmesini sağlamak, kurumların yetkililerine bir dizi sorumluluğu ve iş yükünü de beraberinde getirmiştir. Bu işleyişin sorunsuz ve belirli bir düzen içinde yürütülmesini sağlamak için geliştirilen uygulamalar  küçük ya da büyük her türden yemekhanenin ihtiyacını çözecek biçimde tasarlanmış ve siz değerli yöneticilerin takdirini kazanmıştır.

Yemekhane Turnike Sistemleri Ankara ' da özellikle resmi kurumların sayısının bir hayli fazla olmasından kaynaklı ve yine personel sayılarının bir hayli fazla olması ile beraber oldukça tercih konusu haline gelmiştir. Son yıllar da yemekhane sistemleri kurumun yemek ihtiyaçlarının özel yemek firmaları tarafından karşılanmasına bağlı olarak karşılıklı şüphelere meyil vermemek için teknik ve güvenilir bir sistem olarak görünmektedir.

Eğer sizler de bir kurum veya kuruluşun yöneticiliği sorumluluğunda yemekhane sistemlerine bakıyor iseniz zaman kaybetmeden bu tarz bir sisteme başvurmanız iyi olacaktır.

Yemehhane Turnike Sistemleri ile ilgili daha detaylı bilgi almak için Troyy Kontrol Sistemleri ile iletişime geçebilirsiniz..