Tarih: 26.04.2024

Hızlı Geçiş Turnikeleri - Optik Hızlı Geçiş Turnikesi

03.06.2016
Hızlı geçiş turnikeleri diğer adıyla optik hızlı turnikesi veya açısal kanatlı optik hızlı geçiş turnikesi single, bu isimlerin hepside Hızlı Geçiş Turnikesi'ni tarif eden isimler diye biliriz. Peki ama Hızlı Geçiş Turnikeleri nedir?

Hızlı geçiş turnikeleri özellik son yıllarda teknolojinin gelişmesi ile birlikte yavaş yavaş kollu mekanik turnikelerin yerini almaya başlayacak gibi görünüyor.. Özellikle şık ve estetik görünümü ile üst düzey güvenlik önlemlerinin ve uyarı sensörlerinin artması ile kullanıcılara daha cazip gelmeye başlamıştır. hızlı geçiş turnikeleri hali hazırda daha çok resmi kurumlar tarafından tercih edilmekle beraber kurumsallık yolunda ilerleyen bir çok firmanın da tercihi haline dönüşmeye başlamıştır.

Hızlı Geçiş Turnikeleri seri üretimin yoğun olmadığı ürün kategorisinde olduğundan ve özellikle işçiliğinin ve kullanılan malzemenin çeşitliliği, yüksek kalitelerde olmasından da kaynaklı fiyatları mekanik turnikelere göre hala biraz fazla gelmektedir.

Hızlı geçiş turnikeleri engelli- VİP turnikeleri de başka bir boyuta ulaşmış silindirik parlak paslanmaz gövdesi ve tamamı pleksi ışıklı cam üniteden oluşan kol mekanızması ile sektördeki yerini sağlamlaştırmıştır.

Hızlı geçiş turnikeleri konusunda daha detaylı bilgi almak için lütfen iletişim kısmından mail yada telefon yoluyla irtibata geçiniz..