Tarih: 23.04.2024

Parmak izi okuyucu turnikeli kartlı geçiş sistemi Türkiye Diyanet Vakfı Matbaası

28.08.2016
Türkiye Diyanet Vakfı Matbaası Ankara Ostim'de ki merkezinde kurulmak üzere talep ettiği turnikeli kartlı geçiş sistemi ve parmak izi okuyucu alımını Troyy Bilişim ( Geçiş Kontrol ve Güvenlik) Sistemlerinden gerçekleştirmiştir. Personel ana girişine kurmuş olduğumuz akt28a turnikeli kartlı geçiş sisteminin network sistemine entegre edilmesi ile veriler otomatik olarak departman amirlerinin bilgisayarına otomatik olarak düşmektedir. Böylece bir personelin gün içerisindeki giriş-çıkış mola v.s. gibi bütün geçişleri kayıt altına alınmıştır.

Bunun dışında kurmuş olduğumuz parmak izi okuyucu sistemle beraber personelin PDKS dediğimiz günlük ve aylık puantaj verilerinin otomatik olarak hesaplandığı programın yardımı ile  personel takip sistemi daha da kolay hale gelmiştir.

Sistemin bir aylık deneme evresini sağlıklı atlattıktan sonra Türkiye genelinde 30 ilde bulunan matbaa basım ve dağatım noktalarınada kurulan parmak izi okuyucu sistemi ile takipler Ankara Ostim de ki tek merkezden yürütülmektedir.

Sizlerde Troyy Kontrol'ün Geçiş Kontrol Sistemlerinde ürettiği pratik ve etkileyici çözümleri için İLETİŞİM'e geçiniz.