Tarih: 29.03.2024

Turnike Sistemleri Ankara

12.12.2016
Ankara Pursaklar da Piem Enerji'nin merkezindeki 2013 yılında yapılmış ama gerekli son kullanıcı hizmetini alamadığı için sistemi yaklaşık bir yıldır faal olarak kullanılmıyordu. Sonrasında Turnike Sistemleri Ankara denilince akla ilk gelen firmalardan olan Troyy Kontrol'e ulaşarak optik hızlı geçiş turnikelerindeki sorunlar giderilmek üzere bakıma alınmıştır. Bunun dışında yine turnike sistemlerine bağlı kartlı geçiş sistemileri de devreye alınmak üzere bakıma alınmıştır. Turnike Sistemleri Ankara da çözüm üretmeye ve çözümün güçlü adresi olmaya devam ediyoruz.

Bunların dışında kullanmış olduğumuz Moonwell  Mw 301 8'li geçiş kontrol paneli ve Moonwell 302 2'li geçiş kontrol paneli kullanarak 3 adet optik hızlı geçiş turnikesini 1 adet vip turnike ve 3 adet elektronik kapı kontrol sistemi ayağa kaldırılmak üzere Troyy Kontrol'ün ellerine teslim edilmiştir.
Turnike Sistemleri Ankara; yaşadığımız çoğrafi bölgenin ve ülkemizin başkenti olması itibarı ile Ankara daki özel sektördeki firmalar teknolojik gelişmeleri fazlasıyla önemsemekte ve yeniliklerin getirdiği kolaylıkları hem personellerin takibinde, hem iş verimliliğinde hem de güvenliklerinde ciddi manada önemsemektedir.

Optik hızlı geçiş turnikesi konusunda da teknolojik gelişmelerimiz hızla devam etmektedir. Turnike Sistemleri Ankaradaki üretim tesislerinde AR-GE çalışmaları hızla devam etmektedir.

Troyy Kontrol olarak Piem Enerjiye bizleri tercih ettikleri için teşekkürü borç biliriz.