Tarih: 29.03.2024

Troyy Kontrol

11.04.2016

Troyy Bilişim Geçiş Kontrol Sistemleri Elektronik Güvenlik San. ve Tic. Ltd. Şti. Kurucu ortaklarımızın 10 yılı aşkın deneyimi ve uzman teknik ekibi ile 2016 yılı başlarında Başkentte üretimin kalbi OSTİM Organize sanayi bölgesinde   Edirne’den Kars’a Türkiye’nin dört bir yanına kaliteli ve güvenilir hizmeti müşterilerin ayağına götürmek adına kuruluşunu gerçekleştirmiştir.

Troyy Bilişim Geçiş Kontrol Sistemleri; gelişen teknolojiyi yakından takip ederek günümüzün önemli sorunlarından biri haline gelen gerek bireysel gerekse toplumsal güvenlik konularına yeni ve ekonomik çözümler sunmayı amaç edinmiş olup; çalışma disiplini, uzmanlık ve teknolojik yenilikler üzerine kurulu ticaret anlayışı ile birey ve işletmelere daha güvenilir yaşam alanları tesis etmek için var gücü ile çalışmaktadır. Bu doğrultuda, Türkiye’nin dört bir yanında çeşitli faaliyet alanlarında hizmet sunan özel sektör ve kamu kuruluşları portföyüne sürekli yeni kuruluşlar eklenmekte. Bunun sonucu olarak da, daha güçlü ve daha fonksiyonel ürün çeşitliliğine ihtiyaç duyarak ürün ve hizmet yelpazesini olabildiğince genişletmektedir.

Türkiye’nin dört bir yanındaki özel ve kamu kuruluşlarının yanı sıra son kullanıcılara da sunulan hizmetler arasında sunduğumuz bazı çözümler;
Geçiş Kontrol Sistemleri (RFID (kartlı geçiş sistemi ), Parmak İzi okuyucu, Yüz Tanıma Sistemleri, Damar Tanıma Sistemi)
Turnike Sistemleri (Tripod (üç kollu turnike ), Optik Hızlı geçiş Turnikeleri, Tam Boy Turnikeler, Swing Gate, Vip Turnikeler, )
Personel Devam Kontrol Sistemleri (PDKS) Web Tabanlı Pdks, Web Pdks, Yemekhane takip yazılımı
Ziyaretçi Kontrol Sistemleri
• Projelerinize Özel Yazılım Çözümleri
Yemekhane  Turnike Sistemleri
Kamera Sistemleri Ankara (CCTV)
Güvenlik Sistemleri Ankara
• OGS, HGS ( Hızlı Geçiş Sistemi )  Otopark Sistemleri (Kollu Bariyer )
Plaka Tanıma Sistemleri
Öğrenci ve Yurt Takip Sistemleri
Kantin Harcama Sistemleri
Bekçi Tur Kontrol Sistemi, Bekçi Tur Sistemleri, Bekçi Tur Sistemleri Ankara
Metal Kapı Dedektörü (X-Ray, Kapı, El)
Mantar Bariyer Sistemleri
Rood Blocker Sistemleri
Bariyer Sistemleri,Kollu Bariyer Sistemleri


Yukarıda sunduğumuz hizmetler ile ilgili Misyonumuzu ve Vizyonumuzu ilgili bölümlerden okumaya devam edebilirsiniz.